Tordenskiolds gate 17 7012 Trondheim +47 73 51 40 58 tormod@rammeverkstedet.no

Glass/speil

Glassets fremste og viktigste funksjon er å beskytte bildet. Et glass som er montert lufttett vil beskytte bildet fra både støv og fukt. Et vanlig blankt glass fungerer godt til sitt formål og er den rimeligste varianten vi kan tilby.

Spesialglass
– Hvis du har et kunstverk av høy økonomisk- og/eller affeksjonsverdi, anbefaler vi en investering i et spesialglass eller museumsglass. Fordelene med et slikt glass er at det blokkerer mesteparten av UV-strålene som på sikt skader ditt kunstverk. Denne typen glass vil også fremheve bildet svært mye bedre da det er nesten ingen refleksjon eller gjenspeiling som forstyrrer ditt kunstverk. Et slikt glass har en høyere kostnad enn vanlig glass, men er en verdifull investering om man har et kunstverk av høy verdi.
– Som et billigere alternativ kan vi tilby matt glass som fjerner en stor del av refleksjonene. Ulempen med  et slikt glass er at fargetonene i bildet ikke kommer frem slik de burde. Et matt glass på en innramming med passepartout anbefales ikke.

– Som et alternativ til glass kan vi tilby oppklebning/laminering av plakater og lignende.

 

 

Speil

– Rammeverkstedet tilbyr speil i alle størrelser. Det er fullt mulig å bestille speil både med og uten ramme etter ønskede mål.
– Vi har også muligheten til å tilby fasettspeil til de som måtte ønske dette.